Holdtræning​

TRÆN PÅ HOLD, DET VIRKER OG DET ER SJOVT!

I ET OPTRÆNINGSFORLØB ELLER VED VEDLIGEHOLDENDE TRÆNING ER DET OFTE EN GOD IDE AT TRÆNE PÅ ET HOLD SAMMEN MED ANDRE. DET ER EN FYSIOTERAPEUT, SOM ER INSTRUKTØR PÅ HOLDET.

Vi har hold under den vederlagsfrie ordning, almindelige hold med selvbetaling, både på klinikken og i varmtvandsbassin (med tilskud fra den offentlige sygesikring med henvisning fra lægen, og med tilskud fra "danmark, hvis man er medlem hos dem) og hold sammen med AOF og LOF.

Bassintræning forgår i Gymnastikhuset på Tåsinge. Der er ledige pladser. Ring og forhør dig om mulighederne.

Holdtræning foregår i den store træningssal, men med individuel vejledning. Vi benytter forskellige træningsfaciliteter såsom trisser, elastikker, cykel, løbebånd, gangbarre, romaskine, siddende stepmaskine (NU-stepper) og diverse balanceredskaber.

Vores hold er typisk med 3-6 deltagere. Der er god tid til den enkelte.

GLA:D - GODT LIV MED ARTROSE I DANMARK (ARTROSE=SLIDGIGT)

​Morten Gregersen tilbyder patienter med slidgigt i knæ og hofter et forskningsbaseret forløb. Forløbet indeholder både individuel undersøgelse og instruktion, undervisning samt 12 gange holdtræning over 6 uger. Der vil være test ved start og afslutning af forløbet. GLA:D er en videreudvikling af et svensk koncept, som har vist fremragende resultater, og målet for forløbet er at træne sig ud af smerter med henblik på - mere træning og mindre kniv. Pris for hele forløbet er 2160,- kr. Der er mulighed for tilskud fra "danmark". Ring til klinikken for nærmere information. Holdstart, januar, marts, april, september og oktober.​

VI TILBYDER SPECIALISEREDE HOLD FOR RYGPATIENTER OG FOR NAKKEPATIENTER

Alle bliver indledningsvis grundigt undersøgt ved en individuel konsultation. Derefter er der holdtræning 9 gange, med god tid til individuelle øvelser. Prisen afhænger af indholdet. Der er mulighed for tilskud fra "danmark". Ring til klinikken på 62 25 33 41 for at høre nærmere og for at få en folder.

Vi har i øjeblikket følgende hold:

  • GLA:D. Hold for slidgigt og knæ og hofter. Se mere på www.glaid.dk
  • Nakke/skulder
  • Ryg
  • Parkinson
  • Apoplexi
  • Sclerose
  • Leddegigt og andre gigtformer
  • Træning i varmt vand (patienter med blandede diagnoser, både vederlagsfri og egenbetalere). Træningen foregår i Gymnastikhuset, Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg. Max. 8 deltagere pr. hold. Se pris under fanebladet "Priser".​

​Fysioterapien Gudme

Poppelvej 6

5884 Gudme

Telefon: 62 25 33 41

kontakt@fysioterapiengudme.dk

CVR: 18064081​

Afbud

​Meddeles pr. telefon eller mail tidligst muligt, dog senest kl. 09.00 på behandlingsdagen.

Nyheder

GLA:D HOLD​, for artrose i knæ og hofter.

GLAD Ryg. Holdtræning for rygpatienter.

Børnefysioterapi

Fysioterapien​

​Klinikken åbnede d. 4.2.2013 i Gudme, efter 25 år i Hesselager, i topmoderne stand. Der er store lyse lokaler og en fremragende træningssal, til stor glæde for patienter og personale.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag:​ 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme

Poppelvej 6

5884 Gudme

Telefon: 62 25 33 41

kontakt@fysioterapiengudme.dk

CVR: 18064081