Fysioterapien Gudme

FysioYoga​

FysioYoga

Yoga er et godt redskab til at styrke din krop, arbejde med din balance og forbedre din bevægelighed. Derudover er det en rigtig god træningsform hvis man har smerter et eller flere steder i kroppen, fordi det rolige tempo også beroliger nervesystemet og man dermed kan arbejde med at udfordre kroppens grænser på en tryg måde.

Timerne er bygget op, så du både får sved på panden og kommer op i gear, men også til slut bliver afspændt og får lettet hovedet fra hverdagens travlhed.

Da deltagerantallet ikke bliver stort på holdene af hensyn til kvaliteten, er der rig mulighed for at tilpasse stillingerne, hvad enten du er begynder eller letøvet eller meget øvet - og du er i gode hænder hos en uddannet fysioterapeut og yogainstruktør.​

Holdtider

Onsdag 17.30-18.45

Fredag 8.15-9.30 (”hensyntagen yoga”; dette hold er mindre udfordrende end aftenholdene og tager større hensyn til begrænsninger i kroppen, men er derudover også en rigtig dejlig mulighed for en blid start på fredagen og weekenden)

Holdstart: Der er et forløb i gang.

Hvis der er ledige pladser på holdet, kan du komme ind på holdet efter opstart. Bare kontakt os og spørg

Sted: Fysioterapien Gudme.

Pris: 1.200 kr. for 10 gange.

Instruktøren

Det er fysioterapeut og yogainstruktør Maria Schacht, der står for holdene.

Det er yoga med en fysioterapeutisk indgangsvinkel, så der er mulighed for individuelle tilpasninger hvis der er nogle stillinger, hvor du er udfordret.

Yoga-timerne kommer til at foregå i et roligt og afstressende tempo, som er den stil jeg foretrækker.

Alle skal kunne følge med og få noget ud af undervisningen, og du behøver

ikke være super smidig på forhånd. 

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081