FYSIOTERAPIEN GUDMe

​GLA:D - GODT LIV MED ARTROSE I DANMARK (ARTROSE=SLIDGIGT)

Næste hold begynder 30. oktober 2023. Der er stadig ledige pladser.

GLA:D - GODT LIV MED ARTROSE I DANMARK (ARTROSE=SLIDGIGT)

​Morten Gregersen og Lotte Jensen tilbyder patienter med slidgigt i knæ og hofter et forskningsbaseret forløb. Forløbet indeholder både individuel undersøgelse og instruktion inden selve holdstarten, undervisning samt 12 gange holdtræning over 6 uger. Der vil være test ved start og afslutning af forløbet. GLA:D er en videreudvikling af et svensk koncept, som har vist fremragende resultater, og målet for forløbet er at træne sig ud af smerter med henblik på - mere træning og mindre kniv. 

Pris for hele forløbet er 2500,- kr. Der er mulighed for tilskud fra "danmark". Ring til klinikken for nærmere information. Holdstart i januar, marts, april, august og oktober.​ Du kan læse mere om GLA:D på:       www.glaid.dk​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081