Fysioterapien Gudme

Behandling

Skulderklinikken

- Bliv undersøgt grundigt og få en plan for behandling og genoptræning af vores skuldereksperter. Det er både for idrætsudøvere og for alle andre, der oplever smerter i forbindelse med skulderen.

Knæklinikken

- Vores knæeksperter inden for slidgigt og sportsskader vil undersøge dig omhyggeligt, så vi i samarbejde med dig kan lave en optimal behandlings- og genoptræningsplan

Idrætsskadeklinikken

- Vi har flere fysioterapeuter med specialuddannelse og mange års erfaring inden for idræt. Både som udøvere, trænere og fysioterapeuter. 

Alle skader undersøges grundigt, og målet er altid at få dig sikkert tilbage til din foretrukne idræt.

Sclerose, parkinson, apoplexi mm.

- Vi har specialuddannede fysioterapeuter med mange års erfaring med neurologiske sygdomme, og genoptræning og disse. Vi tilbyder både hold og individuel tilgang. Desuden er vi opmærksomme på de psykosociale faktorer som altid er en del af disse sygdomme.

Børnefysioterapi

- Sally Ringsmose er uddannet børnefysioterapeut. Og har dermed de faglige kompetencer til at undersøge, behandle og træne med børn, ud fra barnets udviklingsstadie.

FYSIOTERAPI.

Første gang du møder til behandling, vil vi på baggrund af lægens og dine egne oplysninger, foretage en grundig fysioterapeutisk undersøgelse som udgangspunkt for en diagnose og en målrettet og effektiv behandlingsindsats.


Du er selv meget vigtig i denne planlægning, og ud over behandling af os, vil vi vejlede og informere dig om mulig træning, ændring i daglige belastninger, hensigtsmæssig aktivitetsniveau og evt. livsstilsændringer.


Vi vil også drøfte eventuelle muligheder ift. smertelindring, herunder moderne smerteteori, og bandagering.


Desuden vil vi vejlede om mulig forebyggelse af tilbagefald og om helbredsfremmende tiltag.

​Da vi på klinikken har forskellige kompetencer, bruger vi hinanden til sparring, hvis vi er i tvivl om en diagnose, eller vi har brug for en anden vurdering.​​

​ULRUS (UDVIDET LÆNDERYGUNDERSØGELSE):

Region Syddanmark har igennem 10 år givet de praktiserende læger mulighed for at henvise komplicerede rygpatienter til udvidet lænderygundersøgelse hos specialuddannede fysioterapeuter. Dette er i stedet for at henvise patienterne direkte til rygcenteret i Middelfart. Det sikrer en hurtig undersøgelse inden for max. 7 hverdage. På klinikken er det fysioterapeut, cert. MDT Morten Gregersen, som varetager denne funktion.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081