Fysioterapien Gudme

Behandling

Osteopati

- Læs mere her.

Akupunktur

- Læs mere her.

Ødembehandling

- Læs mere her.

Rygbehandling

- Læs mere her.

FYSIOTERAPI.

Første gang du møder til behandling, vil vi på baggrund af lægens og dine egne oplysninger, foretage en grundig fysioterapeutisk undersøgelse som udgangspunkt for en diagnose og en målrettet og effektiv behandlingsindsats.


Du er selv meget vigtig i denne planlægning, og ud over behandling af os, vil vi vejlede og informere dig om mulig træning, ændring i daglige belastninger, hensigtsmæssig aktivitetsniveau og evt. livsstilsændringer.


Vi vil også drøfte eventuelle muligheder ift. smertelindring og bandagering.


Desuden vil vi vejlede om mulig forebyggelse af tilbagefald og om helbredsfremmende tiltag.

​Da vi på klinikken har forskellige kompetencer, bruger vi hinanden til sparring, hvis vi er i tvivl om en diagnose, eller vi har brug for en anden vurdering.​​

​ULRUS (UDVIDET LÆNDERYGUNDERSØGELSE):

Region Syddanmark har igennem 6 år givet de praktiserende læger mulighed for at henvise komplicerede rygpatienter til udvidet lænderygundersøgelse hos specialuddannede fysioterapeuter. Dette er i stedet for at henvise patienterne direkte til rygcenteret i Middelfart. Det sikrer en hurtig undersøgelse inden for max. 7 hverdage. På klinikken er det fysioterapeut, cert. MDT Morten Gregersen, som varetager denne funktion.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

CVR: 18064081