Fysioterapien Gudme

Praktiske oplysninger

​TIDSBESTILLING:

Ring på 62 25 33 41. DER ER TELEFONTID I TIDSRUMMET kl. 8.00 - 9.00 hver dag.

Ved opkald uden for dette tidsrum, kan det være, at der er telefonsvarer på, hvis vi er ved at behandle. Men da kan du indtale en besked på vores telefonsvarer med navn og telefonnummer og evt. en kort besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også skrive en mail. Se under KONTAKT OS, eller skriv til kontakt@fysioterapiengudme.dk

AFBUD:

I tilfælde af afbud skal dette meddeles klinikken telefonisk hurtigst muligt. Ved afbud efter kl. 8.30 på behandlingsdagen pålægges udeblivelsesgebyr på 298,89 kr.

FØRSTE KONSULTATION:

Medbring venligst følgende: Lagen til at lægge på briksen og dit sygesikringsbevis.

Henvisning sendes direkte til klinikken fra den henvisende læge via elektronisk henvisning. Hvis du har relevante kopier af journal og operationsbeskrivelse, må du meget gerne medbringe disse.

Forsikrings- eller arbejdsgiverbetalte Forløb.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, Svendborg Kommunes medarbejderbehandlingsordning og tilbyder også erhvervsordninger. Hvis det er et forsikringsselskab eller en arbejdsgiver, der skal betale for behandlingen, skal du medbringe en bevilling eller rekvisition. Så afregner vi direkte.

PARKERINGS- OG ADGANGSFORHOLD.

Der er gode parkeringsforhold lige foran klinikken. Der er ingen trapper eller dørtrin, og dermed gode adgangsforhold for dårligt gående og kørestolsbrugere. Der er stort handicaptoilet.

PRISER

Se under fanen med priser. 

BETALING:

Der kan betales med kontanter og Dankort.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081