FYSIOTERAPIEN GUDMe

Træning for brystoperede​

​Holdet henvender sig til brystopererede kvinder, som ønsker at træne styrke- og bevægelighedstræning med fysioterapeutisk vejledning. Det er muligt at deltage med eller uden lymfødem - dette tages der hensyn til under træningen.

Næste hold begynder d. 22. august 2023 i klinikkens nye træningssal. Træningen foregår hver tirsdag kl. 15.30 -16.30.

Pris for 8 lektioner 995 kr. dette er inklusiv en kort individuel samtale/undersøgelse inden opstart. Der ydes tilskud fra "danmark", såfremt der vurderes at der er indikation for fysioterapeutisk behandling.

Det er muligt at tilgå holdet inde i forløbet efter aftale med Janne Brix.

Ring til klinikken for mere info og tilmelding til fysioterapeut og lymødemterapeut Janne Brix. Telefontid er 8.00-9.00 eller kontakt os via mail.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081