​Lider du af svimmelhed?

​Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Svimmelheden kan komme i mange former og grader.
De oftest forekommende typer vil være:

PPPD - persistent postural-perceptual dizziness, som er en kronisk konstant svimmelhed hvor man vil have en fornemmelse at være let tåget eller en gyngende ustabilitet, både når man er stille og aktiv, hele dagen. 

 

Vestibulær Migræne - Er en episodisk tilbagevende svimmelhed, der kan vare minutter, timer eller dage. Mange med svimmelhed og migræne vil ofte lide af vestibulær migræne.

 

BPPV / øresten - Er den mest almindelige form for akut svimmelhed, hvor både de almindelge typer og de mere sjældne versioner kan behandles med specifikke manøvre. 

Vestibulær hypofuktion - Som er nedsat funktion af det vestibulære system ( balance organet i det indre øre) Her vil svimmelheden ofte være tilstede, når man står og går, især med hovedbevægelser.  Det vestiblære system er et organ og ligesom alle andre organer i kroppen kan det genoptrænes igen, her benyttes VRT - Vestibulær Rehabiliterings Terapi

Meniere's sygdom’ - Her får man i perioder anfald med susen for ørerne, kraftig svimmelhed og gradvis øget nedsættelse af hørelsen over årene. Her vil der efter nogle år opstå vestibulær hypofunktion, som kan genoptrænes med VRT. og dermed forbedre symptomerne mellem angrebene. 

Svært at få den rigtige hjælp

vertigo-image

Mange patienter, som kommer til Steady Ground har ofte været igennem en lang række af andre behandlinger først, eks.:

Øre- næse- og halslæge, neurolog, andre fysioterapeuter, kiropraktorer, Kranio Sakral behandler osv.

Oftest uden nogen forbedring eller rigtig diagnose, der forklarer deres Svimmelhed.

Behandling med tryghed og kvalitet

Hos Steady Ground vil du blive undersøgt og behandlet af en fysioterapeut der har valgt at dedikere sig inde for behandling af svimmelhed og alle de forskellige typer og årsager der kan være. 

.

Der arbejdes kun med den nyeste viden inde for svimmelhedsbehandling og hver patient bliver nøje fulgt igennem et skræddersyet behandlingsforløb, som har til formål at hjælpe en på den bedst mulige måde, til at genvinde en normal hverdag og øger livskvaliteten igen.

Tidsbestilling

Enten via. Tlf. 62 25 33 41

Eller online booking via link: Booking link


Hjemmeside:

Steadyground.dk

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Steady Ground

Hvor årsagen til svimmelhed bliver fundet og behandlet

1692393135886

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081