FYSIOTERAPIEN GUDMe

GLA:D - GODT LIV MED ARTROSE I DANMARK (ARTROSE=SLIDGIGT) og EVIG-GLAD, hold for tidligere deltagere på GLA:D

Næste hold begynder  d. 19.8.2024. Der er stadig ledige pladser. Træning hver mandag og torsdag sidst på eftermiddagen.

GLA:D - GODT LIV MED ARTROSE I DANMARK (ARTROSE=SLIDGIGT)

​Morten Gregersen og Lotte Jensen tilbyder patienter med slidgigt i knæ og hofter et forskningsbaseret forløb. Forløbet indeholder både individuel undersøgelse og instruktion inden selve holdstarten, undervisning samt 12 gange holdtræning over 6 uger. Der vil være test ved start og afslutning af forløbet. GLA:D er en videreudvikling af et svensk koncept, som har vist fremragende resultater, og målet for forløbet er at træne sig ud af smerter med henblik på - mere træning og mindre kniv. 

EVIG-GLAD er et hold for tidligere deltagere på et GLA:D-hold, som har brug for at få løftet det fysiske niveau igen. Eller måske mangler lidt inspiration og motivation til at holde træningen vedlige. Pris for hele forløbet er 1565 kr.

Pris for hele forløbet er 2500,- kr. Det er nødvendigt med en henvisning fra egen læge. Der er mulighed for tilskud fra "danmark". Ring til klinikken tlf. 62253341 for nærmere information. Holdstart i januar, marts, april, august og oktober.​ Du kan læse mere om GLA:D på:       www.glaid.dk​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081