Fysioterapien Gudme

​Osteopat

​Osteopati blev opfundet i 1882 af lægen Andrew Taylor Still. Antje valgte en videnskabelig funderet uddannelse, som kombinerer viden om anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi, patologi (sygdomslære), embryologi (fosterlære) og organlære.

Derfor har osteopater med denne tilgang et helhedssyn = holistisk syn på mennesket.

Målet med osteopati er: at få genoprettet kroppens balance og naturlige funktion = homøostase.

For at opnå dette, skal osteopaten undersøge to ting: 1. finde den struktur (led, muskel, …), som giver smerten og 2. finde årsagen og behandle begge dele.

Årsagen kan dog være langt væk fra det smertende område. Fordi det kan være en funktionel årsag pga. et organ, et led eller andet et helt andet sted i kroppen, som kræver at kroppen skal kompensere. Det vigtigste er derfor undersøgelsen af hele kroppen, som er grundlaget for behandlingsplanen.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081