YOUNG GUNS,     opstart d. 13.3.2023.

Sportsstøttetræning og Funktionel Fitness for unge, 12-17 årige.

Kunne du tænke dig at tage din idræt til det næste niveau? Har du et ønske om at være stærk og skadesfri? Eller går du bare og tænker at større og stærkere muskler kunne være fedt?
Så er Young Guns noget for dig.

Her tager vi udgangspunkt i at styrke muskler og led, så du er klar til at give den max gas i din sportsgren, og få en fysisk fordel overfor dine konkurrenter.
Øvelserne er funktionelle både med og uden vægte, og udvalgt til at styrke de muskelgrupper man som sportsudøver har brug for at være stærk i, og er også med til at ændre din fysik, så dine muskler bliver større og stærkere, selv hvis du ikke dyrker sport ved siden af.
Instruktør er fysioterapeut Frederik Henriksen, der har særlig erfaring med skadesforebyggende og præstationsfremmende træning af gymnaster og fodboldspillere på eliteplan.

Forløbet inkluderer:

• For nye deltagere: 1 x individuel samtale inden holdstart

• 1 x ugentlig træning a´ 1 time på hold i 12 uger, i alt 12 gange

• 12 x hjemmetræningsprogrammer (Weekend Challenges)

Instruktøren er fysioterapeut Frederik Henriksen, der har særlig erfaring med skadesforebyggende og præstationsfremmende træning af gymnaster og fodboldspillere på eliteplan.

Målgruppe: Unge piger og drenge i alderen 12-17 år.

Holdstørrelse: Minimum 6 og maksimum 10.

Dato for holdstart:

·​Første træning: Mandag d. 13. marts 2023

·​Sidste træning: Mandag d. 12. juni 2023

Træningstider: Mandage Kl. 18.55 -19.55. 

Sted: FYSIOTERAPIEN Gudme, Poppelvej 6, 5884 Gudme 

Pris: Opstartstilbud for hele forløbet: 1500 kroner som indbetales på reg.nummer: 5054 Kontonummer:1089038

Yderligere information: Du kan skrive en mail til os, og så ringer vi til dig, eller du kan ringe til os i vores telefontid 8.00-9.00 dagligt. Tlf. 62 25 33 41. Eller se vores hjemmeside: www.fysioterapiengudme.dk

Tilmelding: Mail til kontakt@fysioterapiengudme.dk Angiv venligst navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og evt. et tidsrum hvor du bedst kan kontaktes.

Tilmeldingen er efter først-til-mølle princippet. Og tilmeldingen er først gældende efter telefonisk kontakt med Frederik og ved efterfølgende betaling.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41, Telefontid: 8.00-9.00.

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081