Kørekort til styrketræning, for 13-17 årige

Vil du gerne lære at styrketræne med de rigtige teknikker, så du kan træne trygt? Savner du lokal holdtræning med fokus på sjov og intens styrketræning med en dygtig instruktør?

FYSIOTERAPIEN Gudme tilbyder nu et 6 ugers træningsforløb med fokus på styrketræning, hvor der altid vil være hjælp og instruktion af fysioterapeutstuderende og fysisk træner Frederik Henriksen. Vi arbejder med gode løfteteknikker for styrketræning og lidt konditionstræning i kombination, fup og fakta om kost og kosttilskud, og hvor godt humør er en topprioritet. Her er plads til alle uanset fysiske forudsætninger.

Forløbet inkluderer:

• 1 x individuel samtale inden holdstart, for at aftale forventninger og afklare om der er individuelle hensyn, der skal imødekommes

• 2 x ugentlig træning a´ 1 time på hold i 6 uger

• 6 x hjemmetræningsprogrammer (Weekend Challenges)

• maksimalt 10 deltagere

Instruktøren: Frederik Henriksen bliver fysioterapeut om 4 måneder og har været i praktik her på klinikken. Han er tidligere elitegymnast, og har i de sidste 2 år været ansvarlig for de fynske elitegymnasters fysiske træning.

Målgruppe: Unge i alderen 13-17 år.

Holdstørrelse: Minimum 6 og maksimum 10.

Dato for holdstart:

·​Første træning: Mandag 31. oktober

·​Sidste træning: Onsdag 7. december

Træningstider: Mandage og onsdage kl. 18.50-19.50.

Sted: FYSIOTERAPIEN Gudme, Poppelvej 6, 5884 Gudme

Pris: Opstartstilbud for hele forløbet: 1500 kroner som indbetales på Reg. nummer: 5054 Kontonummer: 1089038

Yderligere information: Du kan skrive en mail til os, og så ringer vi til dig, eller du kan ringe til os i vores telefontid 8.30-9.00 dagligt. Eller se vores hjemmeside: www.fysioterapiengudme.dk

Tilmelding: Via mail til FYSIOTERAPIEN Gudme på: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Angiv venligst navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt kontaktoplysninger til forælder, og evt. et tidsrum hvor du bedst kan kontaktes. Du skal have accept fra en af dine forældre for deltage på holdet.

Tilmeldingen er efter først-til-mølle princippet. Og tilmeldingen er først gældende ved betaling.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Klinikken åbnede i Gudme i 2012, (efter 20 år i Hesselager) og har siden udviklet sig med flere behandlere og behandlingstyper. Der er store lyse lokaler, og her fra efteråret 2022 en ny tilbygning, så vi nu råder over 7 behandlerrum og 2 træningssale. En sal med styrketræningsfaciliteter og en til  f.eks yoga. Moderne faciliteter stor glæde for patienter og personale. Vi tilbyder nu fysioterapi med mange specialer, osteopati, akupunktur, massage, yoga, holdtræning til både genoptræning og til rask-træning.

Åbningstider

Vi arbejder med flextid, men som hovedregel således:

Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Kontakt

Fysioterapien Gudme​

Poppelvej 6 

5884 Gudme

Find vej her

Telefon: 62 25 33 41

E-mail: kontakt@fysioterapiengudme.dk

Info omkring patientsikkerhed

​Cookie og privatlivspolitik

CVR: 18064081